Nascholing Ken je Brein II in de US en in Bussum

Afgelopen weekend gaf Etienne de nascholing Ken Je Brein II in Escobosa, New Mexico. Hier lees je meer erover. Vanaf 10 oktober geeft Etienne deze module weer in Bussum, er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Alle informatie erover vind je hier.

Wanneer er kennismaking heeft plaatsgevonden met de oudere delen van de hersenen kunnen zij als geheel makkelijker benaderd worden. De 5 dubbele kwabben zijn door zogenaamde bruggen met elkaar verbonden. Het zijn deze behoorlijk smalle verbindingen die vaak een torsie of compressie hebben en letterlijk moeten ontwinden om de samenwerking met elkaar en tussen links en rechts weer te optimaliseren.

Deze module geeft je een diep inzicht in wat het betekent dat de hersenen “plastisch” zijn en maakt je vast nieuwsgierig naar meer!