Franca Brullemans geeft het stokje door en blijft nascholingen geven!

Na 12 jaar is voor mij de tijd gekomen om een stapje terug te doen als docent binnen de PCSA. Ook al krijg ik nu AOW, ik was van plan nog een hele tijd door te gaan, maar jammer genoeg bleek mijn lichaam het daar niet mee eens. Daarom werk ik nog maar 1 dag per week in mijn praktijk en zal ik binnen PCSA alleen nog  4 nascholingen verzorgen, als daar animo voor is. Momenteel zal ik in december nog  1 keer Therapeutische Communicatie I geven en in januari Therapeutische Communicatie II. Dat geeft me ook de kans om een beetje afscheid te nemen van de studenten binnen de opleiding.

Ik ben heel blij dat PCSA mij de ruimte geeft om d.m.v. bestaande nascholingen mijn eigen lessen uit de praktijk nog door te mogen geven, zo lang daar animo voor is.

Zo ook in de nascholing Seksuele issues en intimiteit binnen de cranio sacraal praktijk, die ik toch weer alleen ga geven, begin juli 2021. Ik wil iedereen alvast bedanken voor de fijne contacten tijdens de afgelopen jaren.

Franca Brullemans