Toestemming voor hervatten per 1 september

Vanochtend ontvingen we het nieuws van de Veiligheidsregio Gooise Meren dat de PCSA toestemming heeft om de lessen per 1 september aanstaande te hervatten:

“Uw vragen zijn voorgelegd aan de Veiligheidsregio en uw protocol is gelezen. Uw opleiding kan op 1 september starten. U voldoet aan de huidige richtlijnen van het Rijk en het RIVM.”

We kunnen je dus weer van harte welkom heten, zij het met de nodige aanpassingen.

De lessen zullen er anders uitzien dan voor maart 2020. De ruimte wordt anders ingericht, er wordt een ingangscheck gedaan en we gedragen ons anders tijdens de lesactiviteiten. Lees alvast het protocol dat ontwikkeld is samen met andere opleidingen. Uiteraard word je nader geïnformeerd als je lesactiviteiten hebt!

Let op:
We houden de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid goed in de gaten. Immers, die kunnen worden aangepast aan de ontwikkelingen rond het Corona-virus. Een voorbehoud op het mogen aanbieden van lessen zal voorlopig nog blijven.